![Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino Gaspacho petit pois-menthe façon cappuccino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/773e1affff57746a5b1796f204269225/Derivates/9733609d6987ef1a788fb127eca01a99168083ef.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chantilly infusée aux lardons et la poudre de lardons (la veille)
- 150 g de lardons fumés
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le gaspacho (le jour même)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon, émietté
- 500 g de petits pois surgelés
- 10 feuilles de menthe fraîche
Les pickles d'échalotes
- 100 g d'échalotes
- 100 g de vinaigre de riz
- 2 pincées de sel
- 20 g de miel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3044.5 kJ / 727.7 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 61.7 g
- Verzadigd vet
- 33.9 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 385 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche aux pralines
8h 35min
Tartelette rustique aux pêches
2h 55min
Fougasse lardons et romarin
3h 15min
Tartelettes au citron meringuées
14ωρ. 15 λεπτ.
Soufflé à la vanille
45 Min
Gyozas grillés aux épinards et sauce sweet chili
1h 25min
Confiture de piments
Geen beoordelingen
Kouign-amann
4 Std.
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Pickles d'échalotes
15 Min