Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30 min
Foie gras poêlé, purée de panais et crumble
1h
Gaspacho
2 godz. 25 min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
20 min