Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de tomates, épépinées et en cubes
- 250 g de fraises, équeutées et coupées en 4
- 1 oignon nouveau
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 12 feuilles de basilic frais
- du sel
- du poivre moulu
- 12 gressins
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min
Smoothie vert
5 min
Recette du chef Eric Guérin : Lotte champignons noisettes, panais, jus de champignon sarrasin et condiment ail
1hod. 30min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 min
Risotto de printemps au bouillon d'épluchures
Geen beoordelingen
Gaspacho melon, abricot et feta
30 min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 min