Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'amandes décortiquées
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g d'asperges vertes, coupées en morceaux (4 cm)
- 300 g de carottes, coupées en morceaux (4 cm)
- 450 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 477 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Velouté carotte-panais
35 Min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe brocoli-gorgonzola
40min
Soupe de champignons, amande et fruits secs
35 Min
Soupe carotte et céleri-rave, huile aux herbes
40min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10 phút
Velouté vert asperge-épinard
50min
Soupe d'asperges et brochette de saumon
35 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min