![Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/da756cf6082f213b1f5619c1957f0fa7/Derivates/3068451c2579e544090cd5f0c15f8a3ee82d6b7e.jpg)
Compatibele versies
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 bouquet de menthe fraîche, équeuté
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de ricotta
- 4 tranches de pain de campagne
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1093 kJ / 261 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté de petits pois et feta
35 min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55 min
Risotto printanier
1 Std.
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Pesto
5 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15 min
Gaspacho concombre-feta
10 min