Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 446.8 mg
Alternatieve recepten
Velouté de carottes au cheddar
50min
Soupe de poireau gratinée
55min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Velouté de carottes
30min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe à l'oignon gratinée
30min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55 Std.
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55min