Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en 4
- 1 gousse d'ail
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 300 g d'eau
- 30 g de vin blanc
- 480 g de pommes de terre, coupés en morceaux
- 1 cube de bouillon de poule
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de pignons de pin
- 100 g de crème fraîche
- 100 g de reblochon, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1601.9 kJ / 382.9 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 446.8 mg
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55h
Soupe vichyssoise
40 Min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1 godz. 5 min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50 Min
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
55 Min
Velouté poireau-pomme de terre
1hod.
Soupe de potimarron
35 min
Soupe poireau-pomme de terre
1hod.
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50 Min
Velouté de carottes
30 min