Compatibele versies
Velouté de potimarron, croûtons à l’huile de truffe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranches de pain de campagne, en dés
- 3 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en quatre
- 15 g de gingembre
- 70 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 1 bâton de cannelle
- 3 clous de girofle
- 700 g de potimarron, en dés
- 150 g de lait
- 450 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile parfumée à la truffe
- herbes aromatiques fraîches (ciboulette, cerfeuil...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2040 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Purée mousseline
40min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 Min
Velouté de champignons des bois
25min
Meringues fondantes chocolat-amande
2 Std. 30 Min
Gratin de pommes de terre et panais
1 Std. 25 Min
Soupe de butternut, chèvre et œuf
40min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45 Min
Houmous aux restes de légumes
10min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 godz.
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min