Compatibele versies
Soupe de butternut aux épices et terrine de campagne sur tartines
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 g de gingembre frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 1000 g de courge butternut, en cubes
- 600 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 4 tranches de pain de campagne
- 250 g de pâté de campagne
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1518 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Crème de pommes de terre et courgettes, miettes de chèvre frais
50min
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min
Velouté de carottes
30min
Soupe de patate douce au lait de coco et curry
25min
Soupe de patates douces, coco et poireaux
45min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Soupe de légumes et tartines de maroilles
55sa
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de butternut, carottes et poireaux
40min
Soupe de butternut et gingembre
35min