Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 125 g de sucre en poudre
- 40 g de farine
- 40 g de poudre d'amande
- 250 g de lait
- 100 g d'amandes effilées
- 3 branches de romarin frais, effeuillées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 457.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 154.3 mg
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 min
Cake aux abricots et au citron
55 min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40 min
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1 godz. 10 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2u. 5min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Crumble aux prunes
40 min
Gâteau à la crème de marrons et poires
45 min
Clafoutis aux abricots
55 min
Crumble pommes-figues
45 min