Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 125 g de sucre en poudre
- 40 g de farine
- 40 g de poudre d'amande
- 250 g de lait
- 100 g d'amandes effilées
- 3 branches de romarin frais, effeuillées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1909.2 kJ / 457.7 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 154.3 mg
Alternatieve recepten
Cake aux fruits confits
4h 30min
Crumble aux prunes
40 min
Clafoutis pêche-framboise
50 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Salade de lentilles, tomates cerise, feta et olives noires
1 godz.
Clafoutis aux prunes
1u. 15min
Fiadone au citron
3h 50min
Cake aux abricots et au citron
55min
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1h 5min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Clafoutis aux abricots
55min