Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de pêches, épluchées et coupées en morceaux
- 500 g d'abricots frais, épluchés, dénoyautés et coupés en morceaux
- 500 g de prunes jaunes, dénoyautées et coupées en morceaux
- 25 g de jus de citron
- 30 - 70 g de cassonade, à ajuster selon le degré de maturité des fruits
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 clou de girofle
- 2 étoiles de badiane
- 3 graines de cardamome
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 939 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 0.3 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de fruits d'automne
30min
Compote de pêches et framboises
1h
Compote express de pêche au caramel
10 menit
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Compote pomme-poire aux épices
20min
Compote de prune à la cannelle
25min
Compote de pommes à la vanille
30min
Compote pommes-châtaignes
20min
Compote coing-pomme-framboise
30min
Clafoutis aux abricots
55min