Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de roquette
- 100 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607.2 kJ / 146.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 4.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté de légumes verts au sarrasin
45min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Soupe de courgette et menthe
35min
Velouté de carottes à la coriandre
35min
Velouté d'endive
35min
Velouté de petits pois à la menthe
35min