Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 800 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 396 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Velouté de champignons
20 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de laitue
35 min
Crème de brocoli aux noisettes
1hod.
Velouté de céleri au stilton
35 min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème d'épinards
35 min
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Velouté d'endive
35 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min