Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de lardons fumés
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 80 g de poireau, coupé en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de pois cassés, secs
- 2 brins de cerfeuil frais
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1022 kJ / 245 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'oignon
1h 10min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Velouté de champignons
20 Min
Soupe de laitue
35 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Soupe de haricots blancs
20 Min
Velouté d'endive
35 Min
Potage au poireau
30 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min