Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon
- 30 g de beurre
- 2 pincées de sucre
- 400 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 700 g d'endives émincées
- 500 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 noix de saint-jacques
- brins de persil frais, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Soupe de tomate aux copeaux de jambon de Bayonne
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 Min
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'endive
35 Min