Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase d'huile parfumée à la truffe
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Velouté de châtaignes et céleri
40 min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Velouté de topinambour
45 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Crème de chou-fleur
30 min
Crème de chou-fleur
40 min