![Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBFDA4FE-499D-4040-9B95-504D375D6518/Derivates/04E90174-9060-4EB4-87EB-2C8CEB0F81A7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 50 g de blanc de poireau
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase d'huile parfumée à la truffe
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1037 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40 Min
Crème de petits pois
40 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Crème de champignons
20 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min