Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre
- 600 g de topinambours, coupés en dés
- 600 g d'eau
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 679 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55 Min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de fenouil
30 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Soupe de panais
35min