Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
-
30
asperges vertes
of 30 asperges violettes - huile d'olive
- 6 œufs très frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 radis roses
- 50 g de radis noir, coupé en morceaux
La sauce
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 feuilles de menthe fraîche
- 10 g de jus de citron
- 50 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
-
6
pincées de fleur de sel
of 6 pincées de sel de Guérande
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1h 30min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Asperges sauce à l'orange
55min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges sauce romesco
45min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12óra 45p
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 Min
Asperges à la flamande
25 min
Poireaux vinaigrette
35 Min