Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 4 œufs
- 400 g d'asperges blanches, épluchées
- 400 g d'asperges vertes, épluchées
- 60 g d'huile végétale
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de moutarde
- 3 pincées de poivre noir moulu
- 5 morceaux de radis roses (5 mm)
- 5 radis roses détaillés en dés
- ½ bouquets de ciboulette fraîche, ciselés et réserver 1 c. à soupe pour la vinaigrette
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 4330 kJ / 1037 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 82 g
- Vezels
- 12.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges et sabayon à l'estragon
1h
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Asperges sauce à l'orange
55min
Poireaux en vinaigrette de betterave
35 min
Poireaux vinaigrette
35 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges à la flamande
25 min