Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, coupées en tronçons
- 700 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de crème liquide entière
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®, coupé en petits cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 823 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de tomate au basilic
30min
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 min
Velouté poivron rouge-citron vert
20min
Crème de courgette au bleu
25 min
Potage au poireau
30min
Crème de carotte
30min
Velouté de champignons
20min
Velouté de tomate
30min
Soupe asperge citron
55 min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min