Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'oignon (1 oignon), coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de blanc de poireau (1 blanc), en rondelles
- 175 g de carottes (2 carottes), en petits cubes
- 175 g de courgettes (2 courgettes), en petits cubes
- 75 g de fenouil, en morceaux
- 1200 g d'eau
- 1 feuille de laurier
- 4 branches de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de pâtes sèches (petites pâtes)
- 100 g d'haricots verts extra-fins, en tronçons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 335 kJ / 80 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35min
Minestrone
45min
Potage façon minestrone
50min
Soupe au pistou
1h 25 min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe au pistou
40min
Soupe corse
13h 15 min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45min
Soupe façon couscous
40min
Soupe rustique
12h
Soupe danoise aux pois cassés
1h