Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 797 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de panais et pomme au curry
35min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Soupe de butternut, curry et amandes
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de panais
35min