Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 50 g de châtaignes cuites et pelées
- 400 g de panais, détaillés en cubes
- 1 pincée de curry en poudre
- 1 c. à soupe de miel de châtaigne
- 500 g de lait
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 944 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de châtaigne
35 min
Velouté de topinambour
45min
Soupe de panais
35 min
Velouté patate douce et orange
30min
Crème de butternut aux châtaignes
35 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté de châtaigne en cappuccino
45min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min
Velouté de châtaigne et poivron
35 min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min