Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à soupe rase de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 10 brins de basilic frais, équeutés
- 50 g de pignons de pin grillés
- 6 tranches de jambon de Bayonne, taillées en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Soupe de tomate au basilic
30 dk
Potage Saint-Germain
45 Min
Crème de courgette au bleu
25 dk
Velouté d'épinards au chèvre
35 dk
Crème de chou-fleur
40 dk
Soupe de laitue
35 dk
Crème de carotte
30 dk
Velouté de tomates à la crème
35 dk
Velouté de tomate
30 dk
Velouté de mâche au Curé Nantais
35 dk
Soupe de tomate aux vermicelles
30 dk
Crème de chou-fleur
30 dk