Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 600 g de jeunes poireaux (le blanc et un peu de vert), chacun coupé en trois tronçons réguliers
- 200 g de betterave crue, pelée et coupée en cubes (1 cm)
- 3 c. à soupe de vinaigre de Xérès
- 90 g d'huile de colza, pressée à froid
- du sel
- 30 g de germes frais (poireau, alfalfa, betterave...), seuls ou en mélange
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1216 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges sauce romesco
45 min
Epinards à la crème
25 Min
Poireau à la moutarde
35 min
Artichauts à la vinaigrette d'agrumes
12h 45min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireaux vinaigrette
35 min