Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 bottes de cresson frais, équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
- 195 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 2 gousses d'ail
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
150
g de fromage de brousse de brebis
of 150 g de brocciu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 419.8 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de panais et cresson
40 min
Velouté de courgette et roquette
35min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min
Velouté de cresson à l'ail
1h