Velouté de cresson à la brousse
TM5 TM31 TM6

Velouté de cresson à la brousse

3.5 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 - 4 bottes de cresson frais, équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
  • 195 g de pommes de terre, coupées en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes
  • 2 gousses d'ail
  • ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de fromage de brousse de brebis
    of 150 g de brocciu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
419.8 kJ / 100 kcal
Eiwitten
6.8 g
Koolhydraten
9.7 g
Vetten
3.2 g
Vezels
2.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten