![Velouté de cresson à la brousse Velouté de cresson à la brousse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E329E44F-A74F-4BDB-B810-98E5DA86F974/Derivates/db1302e4-bd0e-4065-8cf9-f2d76cb3518e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 bottes de cresson frais, équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
- 195 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 2 gousses d'ail
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
150
g de fromage de brousse de brebis
of 150 g de brocciu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 419.8 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1j 10 menit
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Soupe aux champignons des bois
45 min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté de courgette et roquette
35 min