Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 bottes de cresson frais, équeutées et réserver quelques feuilles pour la finition
- 195 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes
- 2 gousses d'ail
- ½ c. à café de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
150
g de fromage de brousse de brebis
of 150 g de brocciu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 419.8 kJ / 100 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Soupe de potiron au morbier
45 min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1h 10min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Velouté d'endive
35 min