Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Rillette de sardine au citron
5min
Tarama et ses miniblinis
1u. 45min
Guacamole
5min
Tzatziki
3hod. 5min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Rillettes de sardine à la coriandre
5min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Sauce vierge
10min
Tartare de bar
10min
Guacamole
5min
Tzatziki
15min