Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune bio
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (persil plat, aneth, cerfeuil, ciboulette…)
- 2 tranches de pain de mie blanc un peu sèches
- 150 g d'œufs de cabillaud fumés (1 petite poche)
- 4 petits-suisses à 20 % de m.g.
- 2 c. à soupe d'huile de colza
- du poivre moulu
- 1 pot d'œufs de truite
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 4 g
Alternatieve recepten
Tartare de thon rouge
1h 15 min
Tarama maison
10 min
Tarama maison, toasts de concombre
3 godz. 25 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Houmous
10h 40min
Houmous
3h 30min
Tartare de dorade à la thaïe
1h 15 min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Bar façon thaïe
35 min
Pêches au basilic
30 min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1sa 40 dk
Houmous classique ou à la betterave
10 min