Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté du potager
15 phút
Soupe légère aux légumes
20 phút
Soupe paysanne express
45 phút
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 phút
Velouté de cresson à l'orange
35 phút
Soupe complète végétarienne
30min
Potage au poireau
30min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Potage de carottes aux fanes
40min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40min
Soupe des hortillons
1h 15min