Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe complète végétarienne
30 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Velouté de légumes nouveaux et crème dessert pistache
1 Std.
Soupe des hortillons
1 Std. 15 Min
Velouté du potager
15 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Potage de carottes aux fanes
40 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe légère aux légumes
20 Min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min