Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots blancs secs
- 450 g d'eau
Le potage
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 700 g de chair de potiron, coupée en dés
- 650 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel, gris de préférence
- 20 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté du potager
15min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 Min
Soupe légère aux légumes
20 min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté carotte-betterave
35 Min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40 Min
Potage de carottes aux fanes
40 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe des hortillons
1h 15min