Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
of 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 283 kJ / 68 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperge
30min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Potage au poireau
30min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Velouté de cresson à l'ail
1h
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Soupe asperge citron
55min