Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 2 branches d'estragon frais, et quelques feuilles pour la finition
- 350 g d'eau
- 20 g de farine bise
- 1 pincée de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide entière
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 603 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Soupe aux champignons des bois
45 min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Velouté d'asperge
30min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de cresson à la brousse
35 min
Potage au poireau
30min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté d'endive
35 min