Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons frais variés (cèpes, chanterelles, girolles, etc)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 700 g d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 - 3 brins de cerfeuil frais, ciselés, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 504 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 godz. 35 min
Soupe de tomates et courgettes
55min
Soupe de champignons aux pâtes fraîches
45 Min
Soupe asperge citron
55min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Velouté d'asperge
30 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté de courgette et roquette
35 Min
Soupe de tomate au basilic
30 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min