Apparaten en Accessoires
Sauce rouille
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
40 g d'huile d'olive
-
70 g de mie de pain
-
50 g de fumet de poisson (50 g d'eau + 1 c. à café de fumet de poisson)
-
2 gousses d'ail
-
2 piments rouges
-
1 jaune d'œuf
-
½ c. à café de poivre de Cayenne moulu à ajuster en fonction des goûts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
458 kJ /
110 kcal
Vetten
8 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces à dipper
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Tapenade
10min
Anchoïade
15min
Aïoli traditionnel
10min
Pissaladière classique
2u.
Rouille
10min
Calamar à la piperade
35min
Pissaladière
3u.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12u.
Cabillaud façon aïoli
1u.
Pissaladière
2u. 10min
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5min
Soupe de poisson
20min