Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'échalotes
- 10 g de beurre
- 600 g d'eau
- 300 g de pommes de terre, épluchées et coupées en dés
- 24 huîtres creuses
- ½ c. à café de fumet de poisson
- 1 c. à soupe de sauce d'huître
- 150 g de crème fraîche
- 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 613 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Velouté de châtaigne et poivron
35min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Velouté frais d'amande "ajo blanco"
3h 10min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 Std. 35 Min
Surpris'oeufs (zone 1)
1h 45min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Sabayon au vouvray
15min
Moules à la basquaise
55min