Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 22 langoustines crues, de belle taille
- 800 g d'eau
- 100 g de bulbe de fenouil
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 170 g de carottes, coupées en tronçons
- 85 g de céleri-rave, coupé en cubes
- 30 g de beurre
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 891 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de champignons aux saint-jacques
40min
Velouté de champignons
20min
Velouté de langoustines à la coriandre
1h
Velouté de potiron aux saint-jacques
40min
Nage de saint-jacques
1h 20min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Velouté glacé aux petits pois
40min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Sabayon au vouvray
15min
Soupe de saumon à l'aneth
35min