Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho de betterave
10 min
Gaspacho de tomate
20min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Mousse à l'abricot
2h
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Soupe de melon au marsala
2 Std. 10 Min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2h 30min