Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de tomates bien mûres, coupées en quatre
- 2 c. à café de crème de vinaigre balsamique
- 2 c. à soupe de vinaigre de framboise
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de framboises fraîches
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Gaspacho tomates ananas
1h 5min
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Gaspacho sucré-salé
5min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12sa