Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pistou
- 10 g de parmesan
- 20 g de basilic frais
- 10 g de pignons de pin
- 3 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
La soupe
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 1200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 brins de persil plat frais
- 1 feuille de laurier frais
- 130 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme), coupées en dés
- 200 g de haricots verts frais, équeutés et coupés en petits tronçons
- 160 g de courgette, coupée en dés
- 130 g de haricots rouges en conserve
- 130 g de flageolets en conserve
- 50 g de poivron rouge, en brunoise
- 1 tomate mûre, coupée en huit
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de coquillettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou aux spaghetti
1 Std. 15 Min
Soupe au pistou
1 godz. 25 min
Rouille
10min
Soupe de lentilles vertes
35min
Minestrone
45min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55min
La daube niçoise
13h 20min
Minestrone de légumes verts
1h
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 godz.
Pompes à l'huile
3 Std.