Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare de bar
10min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Ceviche de poisson
30min
Clémentine farcie au crabe
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Verrine saumon-endive
10min
Langoustines sauce au whisky
1 Std. 10 Min
Verrines "toutes vertes"
30min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40min