Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 c. à café d'algues variées, séchées (voir "Conseil(s)")
- le jus d'1/2 citron jaune
- 10 g d'huile de noisette
- 15 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 noix de saint-jacques, sans corail et émincées en fines tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min.
Brochettes de gambas croustillantes, sauce à la mangue
30 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 Min
Crabes farcis
1h 15min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1 Std. 30 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Tartare de bar
10 min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min