Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de filet de haddock, coupé en 6 morceaux
- 300 g de lait demi-écrémé
- 1 chou vert et une grande quantité d'eau salée
- 6 c. à café bombée de moutarde à l'ancienne
- 150 g de gouda au cumin, coupé en fines lamelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g d'eau
- 300 g de mélange de riz sauvage, préalablement passé sous un filet d'eau froide
- 1 orange non traitée (optioneel)
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1637 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 9.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotriade
1 Std.
Alicuit de canard
1 Std.
Choucroute de la mer
40 Min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1 Std. 10 Min
Aumônières aux fruits de mer
1 Std. 30 Min
Velouté de cocos de Paimpol aux moules
1 Std.
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1 Std. 15 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Ballotine de saumon
25 Min
Purée de chou à la châtaigne
25 Min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Œufs à la florentine
1h 5 min