Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 120 g de courgette, émincée en rondelles (2 cm env.)
- 125 g de roquette, et 8 feuilles pour la finition
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sucre en poudre (optioneel)
- 10 g d'huile d'olive
-
½
c. à café de graines de fenouil
of ½ c. à café de fenouil - 100 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®,
- 60 g de crème liquide entière, très froide
- 40 g de mascarpone
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15 min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3u. 25min
Mille-feuilles de poivrons et crème aux herbes
2 Std. 30 Min
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Poire rôtie au chèvre
25min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Sorbet tomate-basilic
12h
Pannacotta aux œufs de saumon
3hod.
Pannacotta parmesan
2h 20 min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min