Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, taillée en bâtonnets
- 50 g de céleri branche, taillé en bâtonnets
- 1 poireau, taillé en bâtonnets
- 10 grains de poivre noir
- ½ cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de champignons des bois frais, type cèpes ou mélange forestier, rincés et séchés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 150 g de pâtes fraîches
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 359 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe complète végétarienne
30 min
Minestrone
45 min
Soupe paysanne express
45 min
Soupe au chou et aux petits farcis
1hod.
Minestrone de légumes verts
1hod.
Velouté d'automne aux gambas
40 Min
Soupe aux nouilles chinoises
45 min
Minestrone de légumes aux petites pâtes
55 Min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe de poulet, lentilles et girolles
35 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe de lentilles vertes
35 min