Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de carotte, taillée en bâtonnets
- 50 g de céleri branche, taillé en bâtonnets
- 1 poireau, taillé en bâtonnets
- 10 grains de poivre noir
- ½ cube de bouillon de volaille
- 650 g d'eau
- 100 g de champignons des bois frais, type cèpes ou mélange forestier, rincés et séchés
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- le jus d'un citron jaune
- 150 g de pâtes fraîches
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 359 kJ / 85 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème d'endive au colombo
30 Min
Soupe au chou et aux petits farcis
1 Std.
Soupe paysanne express
45min
Soupe aux champignons des bois
45min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Potage Saint-Germain
45min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Soupe de laitue
35 Min
Soupe de lentilles vertes
35 Min
Velouté de champignons
20 Min
Minestrone de légumes verts
1 Std.