Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'olives noires, dénoyautées
- 150 g de tomates cerise
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g de lait
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 300 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain de seigle
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1169 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Flan express au roquefort
30 Min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Terrine de volaille pistache-citron
24 Std.
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Terrine de feta au basilic
3u.
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min