Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'olives noires, dénoyautées
- 150 g de tomates cerise
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g de lait
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 300 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain de seigle
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1169 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Cookies au chèvre et au thym
40 min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Verrines estivales
12h
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Eclairs aux petits pois et fromage frais
1 godz. 30 min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Pannacotta parmesan
2 godz. 20 min
Tartines de sardine au chèvre frais
10min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min