![Terrine fromagère de polenta au poireau Terrine fromagère de polenta au poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5D281900-A5D6-4C1A-8101-1DEB8DEE8496/Derivates/BBBFDF8D-9075-4346-9EFD-BD5A0FF00B02.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poireau de belle taille
- 1000 g d'eau
-
130
g d'oignons nouveaux, sans la partie verte
of 130 g de cive - 2 c. à soupe bombées de menthe fraîche, finement ciselée
- 120 g de feta, coupée en dés
- 150 g de faisselle
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de beurre
- 150 g de farine de maïs (polenta)
- 10 g d'huile d'olive, pour le moule
- 30 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2043 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto
30 min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8h 15min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20 min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 Std. 20 Min
Flan express au roquefort
30 min
Soufflé au fromage express
50 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Aligot
40 Min
Polenta aux olives
45 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 min