Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 75 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
La garniture
- 1 filet d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- 4 tomates, de belle taille, bien mûres et coupées en quatre
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 filet d'huile d'olive
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 1 c. à café de sucre en poudre,
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 12 sardines à l'huile, levées en filets
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de saumon, crème citronnée
6h 15min
Pain de saumon
1h 20 min
Pizza au thon
1h 40 min.
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Brandade de sardine
35min
Pizza aux fruits de mer
2 Std. 15 Min
Pizza aux sardines
3 godz.
Gratin de poisson
45min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Miniquiches au poisson
2 godz. 10 min
Quiche oignon-artichaut
1 godz. 35 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min