Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 75 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 150 g de farine de blé, et peu pour fariner
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
La garniture
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 8 feuilles de menthe
- 140 g de radis roses
- 60 g de pousses d'épinards
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 500 g de fromage blanc nature 0% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de poivron jaune, détaillé en brunoise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 13.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Sandwich cake à la tomate, mozzarella et pesto
1 Std. 30 Min
Gratin de poireaux à l'orange
1 Std.
Verrines "toutes vertes"
30 Min
Salade d'été
10 Min
Tarte aux légumes et jambon
1 Std.
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1 Std. 25 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Cheesecake salé au poivron
45 Min
Cake aux légumes
1 Std. 15 Min