Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1257.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Gratin de courgette à la provençale
40min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Clafoutis petits pois-jambon
1u. 15min
Fleurs de courgette et de carotte
40min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Tarte aux crudités
2 Std. 50 Min
Œuf en cocotte de tomate
1h
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55min