Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1257.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 Min
Tarte aux crudités
2h 50min
Tomates soufflées à la ricotta
30 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1 Std. 10 Min
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4h 20min
Flan d'épinard
45 Min
Gratin de courgette à la provençale
40 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 Min
Clafoutis au jambon et aux petits pois
1h 15min
Verrines printanières
25 Min