![Kig ha farz Kig ha farz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47687209-775B-448A-8DB1-64FF3236941F/Derivates/A6104699-2285-4CB1-9FB9-780A27E5F5E5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pot au feu
- 1500 g d'eau
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 250 g de carottes, coupées en deux dans la longueur
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 200 - 250 g de lard ou de poitrine fumée
- 4 saucisses de porc fumées
- 300 g de chou blanc, coupé en quatre
Le farz
- 150 g de farine de sarrasin
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, pour le service (optioneel)
- 30 g de moutarde, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3175 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon exotique
35min
Kouign-amann
2h 15min
Riz au lait
1h
Joues de porc à la bière
1u. 10min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1u. 10min
Far breton aux pruneaux
2h
Lotte à l'andouille
1u. 20min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Colombo de porc
1h 15 min
Rougail saucisse
50 мин.
Joues de porc au cidre
1u. 45min
Filet mignon au cidre
35min