Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pot au feu
- 1500 g d'eau
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 250 g de carottes, coupées en deux dans la longueur
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 200 - 250 g de lard ou de poitrine fumée
- 4 saucisses de porc fumées
- 300 g de chou blanc, coupé en quatre
Le farz
- 150 g de farine de sarrasin
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, pour le service (optioneel)
- 30 g de moutarde, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3175 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet rhum-coco
2h 30 min
Colombo de porc
1h 15 min
Soufflé au caramel
35 Min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Cristivomer, oseille, pomme et épinards
30min
Kouign-amann
2h 15min
Filet mignon exotique
35 Min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Joues de porc aux épices
13h 40min
Rougail saucisse
50min
Gâteau nantais
1h
Rognons de veau au xérès
25 min