Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 200 g d'asperges blanches en conserve
- 10 g d'huile de sésame
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de curry en poudre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 310 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Mousse à l'avocat
15min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 min
Gaspacho de betterave
10 min
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Sauce rose au yaourt
10 min
Déclinaisons autour de la mer
30min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min