Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse, détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1348 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon-endive
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Verrines à l'italienne
3h 25min
Bouchées aux saint-jacques
25min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min