Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Alouettes provençales
1 Std. 30 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Sauce rouille
10 Min
Encornets à la provençale
55 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Moules à la basquaise
55 min
Axoa d'agneau
55 min
Calamars vapeur à la catalane
35min