Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en quatre et épépinées
- 400 g de tomates, épépinées
- 3 pincées de piment d'Espelette
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'anneaux de calamar
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1400 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au calamar
1h 30min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Seiche à la sauce tomate
1h 15min
Brandade de morue
24h 35min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 godz. 50 min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Lasagne de la mer
1h
Encornets à la provençale
55 min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20min
Tajine de poulet au citron confit
3h