Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Verrines printanières
25 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Ballotine comme un macaron
25 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min