Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Bavarois d'asperge
15 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Verrines printanières
25 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min