Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème anglaise Passion
- 16 fruits de la Passion (120 g de jus env.)
- 110 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 25 g de sucre en poudre
La gelée pom-Passion
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 12 fruits de la Passion (100 g de jus env.)
- 100 g de jus de pomme verte
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
La meringue
- 90 g de blanc d'œuf (3 œufs moyens)
- 160 g de sucre en poudre
- 10 g de manzana
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2166 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 10.5 g
- Vezels
- 36.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carré feuilleté aux champignons
1h 45 min
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Choux à la mousse de petits pois
4h
Bûche chocolat, orange et gingembre
13 Std. 20 Min
Glace au persil, tarte fine aux pommes vertes et coulis de persil
13h 15min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1h 45 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1h 15min
Eclairs caramel beurre salé
24h