![Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB7266C6-F567-45AD-9E8C-7F04DAE65E67/Derivates/5A1FC1EB-BA00-4D3F-AC28-6A19A7D2BB12.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
of 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10 min
Anchoïade
15 min
Soupe au pistou
1h 25min
Soupe de poisson
20 min
Artichaut poivrade en barigoule
35 min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15min
Soupe au pistou
40 min
Sauce rouille
10 min
Soupe au pistou
40 min
Nougats noirs
3h
Rouille
10 min
Bisque de crevettes
30min