Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
of 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Aïoli traditionnel
10min
Anchoïade
15min
Soupe de poisson
20min
Sauce rouille
10min
Rouille
10min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 Min
Soupe au pistou
40min
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Calamar à la piperade
35min
Encornets à la provençale
55 Min