Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 500 g de poisson de roche (12 cm de longueur max.), sans la tête
- 70 g d'oignon, coupé en morceaux
- ½ bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 1 anis étoilé
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
Le jour même
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de pastis
- 500 g d'eau
-
1
c. à café de concentré de tomate
of 2 tomates, coupées en morceaux - 500 g de jus d'orange
- 1 dose de safran
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Soupe au pistou
40min
Sauce rouille
10 menit
Aïoli traditionnel
10 menit
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
1h 25min
Soupe de poisson
20min
Rouille
10 menit
Oreillettes
3 Std. 40 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Ragoût de poisson aux épices
1h 45min
Soupe miso, fruits de mer au saké et riz
1h 10min
Nougats noirs
3h